Velkommen hos Krop og Sind terapi ved Miranda Bilderbeek.

Lidt om mig selv

Miranda Vos er navnet som mine forældre i 1970 har valgt til mig. Jeg har 4 dåbsnavne mere, men de bruges ikke så tit. Bilderbeek er min mands efternavn, som jeg så fik igennem vores vielse i 1996.
Min mand og jeg er begge født i Holland, ligesom vores 2 piger. Vi flyttede til Danmark i januar 2002. Her blev vores dreng født i 2008. Så at sige en lille efternøler.

Hvad jeg har lavet indtil nu 

Efter folkeskolen ville jeg gerne blive sygeplejerske for udviklingshæmmede. Desværre var jeg for ung. Så jeg valgte apotekersassistent uddannelsen i stedet for. Efter 3 år besluttede jeg at prøve sygeplejerske uddannelse for udviklingshæmmede alligevel. Jeg kunne godt lide at være på arbejdspladsen og uddannelsen gik fint indtil jeg blev gravid med vores 1. datter. Kæresten og jeg flyttede sammen og afstanden til uddannelse og praktikpladsen blev for stor. Da startede jeg som cafeteriemedarbejder til november 2001.

Fra januar 2002 til 2011 har jeg arbejdet på vores kvæggård. I 2011 begyndte jeg at arbejde som fast afløser på et plejecenter for demente, ved siden af mit arbejde som medhjælpende hustru.

Jeg påbegyndte min uddannelse som selvstændig kropsterapeut hos ManuVision i Aarhus og København i januar 2015.

Siden december 2016 er jeg blevet færdig uddannet og eksamineret ManuVision kropsterapeut.

Jeg vil gerne byde jer velkommen i min klinik på Skjoldagervej 5 i Gram!